2.11.2012

perjantai on parhain

 ISO MOI kaikille! Pitkä aika on taas kulunu viimesestä postauksesta: mulla ei yksinkertaisesti ole aikaa... Ja koneellakaan en vietä aikaa enää melkein ollenkaa, toi iPad on niin helppo (liianki helppo). Täs fotoi halloweenbailuista joita vietettii vihdoin kaikki tän porukan tytöt koossa! Kyseiset kekkerit oli siis viikko sitten :-) Kaikki kuvat nooran kamerasta ja blogista!


Ssuperhyväämahtavaarentouttavaaihanaakivaaletkeetäparastahuikeetahilpeetä viikonloppua murut

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Et muka juo... Vitut tos on lonkkua pöydällä

jonna kirjoitti...

^anolle tiedoksi että Titta ei juonut kyseisissä pippaloissa.... terv mukana olija

Anonyymi kirjoitti...

jeesus hihhuli mikä jeesus hihhuli, luoja paratkoon sinua oi uskovainen

titta kirjoitti...

Anonyymi: iiiiik lonkkua pöydällä meinaa et olisin juonu? heräää:D

Jonna: jep..

Anonyymi: hahahshdhashd:D mitäh:D:D

moona peltola kirjoitti...

Ahahah hajoon joku on vähä kujal! Ei voi mennä sanoo tollee jos ei tiiä tilanetta tai mitä oikeesti tapahtuu tai on tapahtunu. Ja sitä paitsi, mitä vittuu sitte vaikka joku on juo tai ei juo, must se on ainaki vaa ihailtavaa ja arvostan sitä suuresti et joku haluu olla ja viel pystyy olla apsolutisti - iha yleisesti, eikä sil oo mitää vitun välii kuka on mitä tai kuka tekee mitä. Ja toi on kyl iha sai_raan naurettavaa et joku tulee aukoo päätänsä tänne ja vittu näsälilee ja inttää vaik ei oo mitää hajuu asioista. Et suosittelen lämpimästi pitämää vaa omat juttunsa omina eikä puuttumaa muiden asioihi ja kasvamista!

Anonyymi kirjoitti...

Oho moona oikeen niitä vittuja siellä viljelee. ei kyllä sovi sun suuhin.
Ja kannattais opetella kirjottamaan, esim. absolutisti kirjoitetaan B:llä ;)

moona peltola kirjoitti...

;) kiitti vinkistä!
Ja mitäköhä sä oot sanoo mulle et miten mun pitäis puhuu tai mikä mulle sopii ja mikä ei. Ei se mun otsassa lue että miten mä käytän omaa kieltäni tai mitää muutakaa mitä teen että sillee:)

titta kirjoitti...

noni rauhottukaa.. Sen sanon et se on moonan oma asia miten se puhuu eikä kenenkään muun. Anonyymille tiedoks että ei ollu sunkaan teksti mitenkään oikeinkirjoitussääntöjen mukainen.. Ps en oo absolutisti:DDD