25.9.2012

viikonloppu

t-paita, 13e, GT // pipo, 6e, GT // neule, 20e, GT
Howdyy! Elikkä viikonlopun postausta tässä, ollos hyvä! Suunnittelin tosi kivannäköstä ja monipuolista  postausta mutta tästä tuli lähinnä tosi sekava, byyh...

Tosiaan mulle soitettiin keskiviikkona Suomen Lähetysseurasta, että ne haluu mut, marjan ja maijan esiintymään tasausmarkkinoille. Voitettiin riihiksellä sivulava ja kuultiin jo sillon ohjaajilta et tällästä on suunnitteilla. Mähän siis suuntasin sitten lauantaiaamuna treelle, siellä oli kolmosriparin jatkiski sattumoisin samaan aikaan nii näin kaikkia ihania samalla! Vedettiin pari kertaa meijän biisi ja sit saatiin rallatella parit muutki biisit. Session jälkeen päädyttiin kiertelee kaupoille ja viimesestä kuvasta näkyy, mitä lähti mukaan.

Illemmalla tultuani takas hml ja tapettuani aikaa kaupungilla tunnin verran, kristian saapu bussiasemalle ja menin sitä vastaa. Hengailtiinki sit loppuviikonloppu meillä:) Katottiin nälkäpeli, syötiin subeja ja hölläiltii. Parasta aikaaaa!

Vihaan syksyä! Vihaan vihaan vihaan! Kaikki on niin harmaata ja kylmää, ulkoo eikä oikeen mistään muualtakaan saa voimaa tai innostusta tehdä yhtään mitään. Koeviikkoki lähestyy enkä oikee jaksa ajatella koko asiaa. Toivottavasti saan huomisesta edes jonkun voimanjyvän, ku nään Joonatanii!

Coming soon: kysymysvastaukset! ja suunnitteilla myös kunnon kuvausreissu tiian kans joten sieltäki sitte parhaat palat!

5 kommenttia:

MariaEmilia kirjoitti...

huiGeeta titta! eikä ollu sekava pyhpyh:) ja kuultais mielellään lisää kristianista;)
oot maukas!

titta kirjoitti...

Maria ja emppu: höpsöt! :D ootte kyl sellane kaksikko et huhhuuuh! Kerron mielelläni teille lisää :) hahah :D

Anonyymi kirjoitti...

Ooks sä joku semmonen uskovainen vai? Siis että enemmän ku yleensä? :-) ja ota toi sanan vahvistus pois pliis.

Anonyymi kirjoitti...

kuuleppas titta :-) kun pitää tonne sofian blogiin tulla päteen, niin kerroppas sinä nyt sitten miten ihmeessä on mahdollista saada hiukset suoriksi ilman lämpörautoja? :---)

titta kirjoitti...

Anonyymi: kyllä oon uskossa:) enkä taida ottaa, ei siit oo mitää haittaakaa

Anonyymi: Päteen? Mitäs te anonyymit siellä aina teette? Hiukset saa suoriks ilman lämpörautoja föönaamalla ne harjaa avuks käyttäen tai käyttämällä suoristavia tuotteita kuten esim wellan sleek wonderia (monia muitakin). Kaikkiin hiuslaatuihin tuotteet ei tietty toimi, mutta kaikista vaikeimmatkin kiharat (kyllä, jopa afron) saa suoriksi esim chi-suoristuksella joka EI RASITA HIUSTA, vaan pikemminki hoitaa sitä. Hiuksista
tulee niin suorat että suoristusraudalla eikä föönilläkään oo enää käyttöä.

Selvensikö...? Iha vinkkinä vaan että ei oo suuri vaiva hakee ite netistä tietoo hiustenhoidosta...