6.8.2012

i am blessed to have a love like thisAlan pikkuhiljaa ymmärtää et mul on aivan mieletön elämä! Kaikki on ollu viimeset neljä päivää niin uskomatonta ja ihanaa etten tahdo uskoo et mulle voi käydä jotain näin hyvää! Tärkeimmät ihmiset ympärillä, saan olla oma itteni ja kelpaan just tällasena! Oon tällä hetkellä oikeesti ihan sairaan onnellinen. Ja siihen on hyvä syy!

Täs on ollu kaikenlaista ja siks en oo päässy koneen ääreen. Torstaina kaisa, kristian, niko-petteri ja satu rantautu meille. Käytiin perjantaina särkänniemes ja pienen bussisession (nukahdin vaihdon yli..) jälkeen  kotiin tullessa aukka oli täällä! Perjantaina kumpu ja juhlat plus illanviettoo parhaas seuras! Toistan vielä: en voi uskoo et mun elämässä on tällasia ihmisiä, oon siunattu ku mulle halutaan näin hyviä asioita! Sunnuntaina taas juhlimaan mutta mikäs sen parempaa, rakastan juhlia! Illalla porukka löhös meillä ja kateltii mm. olympialaisii ja pelleiltii iPadil! Voi sitä naurun määrää..

Kohta alkaaki koulut.. En oo hommannu mitään kirjoja vielä mut sen aika tulee sen jälkee ku käyn valitsemas kurssit torstaina. Enne sitä käväsen porissa ja viikonloppuna viimevuodesta asti odotettu Riihis! Elämä hymyilee, nyt tarkotan sitä enemmä ku pitkii aikoihi :)

Ps. Vihreäkeltamikälie-kuviollinen mekko itse tehty! Täytyy kyl ol aika ylpee, vaikka eihä siinä kauaa menny! Todella simppeli tehdä!

6 kommenttia:

Sini kirjoitti...

EIKÄ sinä ja moona itku tulee... ihanat asutki ollu ja ootte kauhee söpöi ku pienii keijui tuitui <3 halei

titta kirjoitti...

Sini: hahaaaa oot höpsö<3 iteki tykkään noiden kuvien tunnelmast! Hei koht nähää sisko! :)

Kaisa kirjoitti...

ihan mmmmielettömän ihanii kuvii ! <3

titta kirjoitti...

Kaisa: ooouaah kiitos <3

Anonyymi kirjoitti...

mitäää en oo nähny tätäkää postausta !!!! iha sairaa ihana, mun pitää ottaa näit kuvii itelleni!! tmooona

titta kirjoitti...

Höpsöööö <3