4.6.2012

Taivaalta tähden valitsen ja sitä seurailen

ysijuhlasta! mun ja jossun lauluesitys meni kivasti, sain monilta posiviista palautetta ja itelle jäi tosi hyvä fiilis!
tulee ikävä!

Upee koulujenloppu, ja sitäkin upeempi ylioppilas! Oon ylpee sekä itestäni että perheestä, siskosta ja kaikista joiden ansiosta juhlat onnistu. Järkkäämiseen meni hirveesti aikaa ja vaikka välillä kaikki oli aivan poikki, niin silti jaksettiin jatkaa ja pinnistää loppuun saakka. Tein mm. 100 lusikkaleipää, pesin 54 ikkunapintaa, imuroin koko talon 2 kertaa, autoin juhlien aikana keittiössä, haravoin pihaa, kannoin halkoja, pyyhin pölyjä ja ym järjestelyä juhlien eteen. Ja niin teki monet muutkin, kiitos siis! Tosi onnistuneet juhlat oli, ja nyt on siskollekin saatu sitten lakki päähän!

Peruskoulun lopetus oli haikeeta, mun tapaani tunteet tuli vähä viiveellä mutta kevätjuhlassakin itketti. Oli surullista halata joitain ihmisiä viimestä kertaa. Ei sitä koskaan tiiä, näkeekö vai ei. Mutta tiettyihin ihmisiin aijon pitää yhteyttä ja tutustua vieläkin paremmin, se on varmaa! Kävin lauantaina ylppäreiden jälkeen (tiialla oli juhlat sekä la että su) kaupungissa, aluks oli suunnitelmissa mennä kesälomaexpressii kattoo fintelligenssii mut sit mentiiki suoraa kikee. Oli ihanaa nähä ihmisii, oli ne sitte kännissä tai ei. Lähin sit jo joskus 12 aikaan koska tuli aivan sairaan kylmä.

Eilisetki juhlat meni hienosti ja loppuillasta mä, markus ja tiia hengailtiinki sitte kolmisin aika paljolti. Heitettii koiran kans lenkki ja sen jälkee käytii näkötornilla tossa motarin vieressä. Tultii sit kotii, nukahdin sohvalle ja kahen aikoihin siirryin omaan petiin. Huomenna Turun suunnalle kiertää rippikouluja, LS here i come! Töihin siis, vaikka eihän se työltä tunnu, onneksi :)

Ei kommentteja: