8.3.2012

Badabimbadabum


Kiitokset PP:lle postauksen pelastamisesta, just mietin tänään kuumeisena että mistäs kirjottaisin! Siis iso kiitos

Tarkoitus on siis kiittää tunnustuksen antajaa linkittämällä hänen bloginsa postaukseesi, kirjoittaa 7 faktaa itsestäsi ja lahjoittaa tämä tunnustus 15 bloggaajalle.

1) Ekana tulee mieleen mun luovuus, lähinnä piirtämisessä. Oon piirtäny ja maalannu ihan pienestä asti ja mun kuvis on aina ollu 10. Nyt ysin aikana en oo ehtiny ottaa lyijykynää ja paperii esiin muuten ku sitte kuvistunneilla ja joissakin koulun vihkotöissä missä saa toteuttaa omaa luovuuttaan. Oon aatellu näyttää tääl blogissa joitain mun piirrustuksia mut en oo saanu aikaan. Ehkä näätte niitä joskus:)

2) Mä oon todella huono etsimään yhtään mitään tavaroita. Etenki omiani. Esim jos mun avaimet on hukassa, en osaa ettii oikeista paikosta ja aina väitän että "kyl mä oon ettiny kaikkialta monta kertaa!". Sit joku muu perheenjäsen tulee auttamaa ja se ottaa ne avaimet tyylii pöydältä "no tässähä ne on...". En tajuu mikä siinä mättää, luulis et tollases asias pystyis tekee muutoksen mut ei, mä en.

3) Mulle on tosi tärkeetä, et sit ku/jos mulla on poikaystävä niin se on kiinnostunu myös mun asioista eikä vaan omistaan, kyselee (en tarkota sellasta et se kyselee turhia mun mieliks) ja kuuntelee ja oikeesti ymmärtää. Et se ei tee itestää mitää showta, vaan molemmat on yhtä paljon kiinnostunu toistensa asioista ja molempien tärkeistä jutuista puhutaan yhtä paljon. Ja siis tottakai se saa ja pitääki olla kiinnostunu myös omista asioistaan ja haluu kertoo niist mulle.

4) En voi sietää sitä et joku naksuttelee sormia. Siis mulla on varmaan oikeesti joku fobia, mua niin suunnattomasti ällöttää ja ärsyttää ku joku tekee nii. Se on kaikenlisäks huono tapa!

5) Suunnittelin about vuosi sitte mun tulevaisuuden (aikuisuuteen asti) ihan täysin, pienetki yksityiskohdat ja sen miten haluun mun elämän menevän kymenen vuoden päästä. En tiiä oonko muuttunu vai mitä mulle on käyny, mut nykyään oon sitä mieltä et tulevaisuus on mitä on, en voi suunnitella saatika tietää mitään koska ihmine muuttuu ja mistä sen tietää vaikka musta tulis joku narkkari tai filmitähti tai jos elän koko elämäni sinkkuna tai ihan mitä vaan! Ja hyvä niin, koska ite tykkään tästä asenteesta enemmän.

6) Oon ihan törkeen onnellinen et mul on mahtavii ystävii ympäri suomee, et mä pystyn lähtee periaattees mihi päi vaa ja aina on paikka minne mennä ja naamoi joita haluun nähä. Et mun elämä ei pyöri pelkästään Hämeenlinnassa, vaan tiiän et jos tääl ei mee kaikki hyvin nii muuallakin on ihmisiä.

7) Mulla on tosi hyvät unenlahjat! Arkipäivisin en malta mennä nukkumaan enkä ajattele että se kostautuu aamulla ylitsepääsemättömänä väsymyksenä vaikka tiiänkin sen. Tänäänki nukahdin yhteiskuntaopin tunnille ja opettaja tiuskas "Ja Titta ei nuku!". Viikonloppusin taas nukun vähintään 11h, pisin aika tähän mennessä kello neljään päivällä enkä ees menny myöhään nukkumaan. Herään yleensä siinä kahentoista aikaan, avaan silmät ja mietin "vois vielä nukkuu". Näin käy siis useammin kun kerran samana aamuna päivänä.


En anna tätä 'haastetta' viidelletoista, vaan miinustan sanan "toista" tuolta perästä!
Kaisa
Elsa
Sofia
Nelli
Jonna

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

sori rakas mä en ny jaks tehä tätä ku oon tehny jo joskus aikasemmi (: mut kiitti silti <3

Titta kirjoitti...

Kaisa: Heei ei se mitää! :)