15.2.2012

"MULLA ON PENKKARIT HUOMENNA MITÄ VITSIÄ"

Mietin pitkää otsikkoo mut sieltähä se tuliki ku Tiia saapu kotii! "Onks sulla puku?" "EI VIELÄ! Mä meen rakentaa sitä nyt" :D Poikkeuksellisesti hyvin valmistautunu...

Elikkä siis huomenna ois tiedossa mennä perinteisesti kattoo penkkareita as always, tosin siinä mielessä ei-niin-perinteisesti koska mun sisko on siis siellä heittelemäs karkkiii ja hyppimässä rekassa. Ja serkku (Moonan sisko). Tänää olin soittotunnilla ja isoskoulutuksessa jaaa nyt hirvee väsy:( Viikonloppuna suunnitelmissa on mantsan vihkotyön tekoo plus la-su iskoleiri syöksynsuussa. Jejeee!

Pistän tähän kuvat niistä valtteriostoksista mitkä sain kuvattuu eilen. Ja tosiaan mulla meni ystävänpäivä ihan ohi, ei ees käyny mieles et se on ja ku menin kouluu nii Erika juoksee "HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ!" olin et miitääh!? Että nii, myöhäistä mut sitäki parempaa ystävänpäivää kaikille <3 Ootte mahtavii!

Ja kuviiin:

jokane 50senttii (yks toppi puuttuu)

näist yhteensä ehkä 7e?

päivän parhaita! yhteensä ehkä 3e?

beige pipo 1,50e - valkonen pipo 2e - huivi 2e

lompakko 50senttii - korvikset 1e - käsikoru 30senttii


Omiks lemppareiks jäi toi ihana ihana lompakko, lehtikorvikset, tokassa kuvassa oleva musta pikkutakki ja sitte kolmannesta kuvasta molemmat ♥ MENKÄÄ VALTTERILLE! Noiki jutut mitä ostin olis maksanu kaupas about 150e? Huhhuh!

4 kommenttia:

PP kirjoitti...

nahnah oon kade sun kirpparilöydöistä !! :)

eve kirjoitti...

Ihan sikakivoja noi kirpparilöydöt! :)

SARA kirjoitti...

ÄÄÄÄÄ ihania noi kaikki, rakastuin tohon mustaan "takkiin" mikä sulla oli eilen, jos kyllästyt siihen, niin tiedät kenelle kertoa ;)

Titta kirjoitti...

PP: hahaa syytä ollakki! ;) thanks buddy ♥
eve: heei kiva kuul et joku muuki tykkää ku mää itte! :) thaanks!
SARAAA: mäki oon iha sulaa vahaa ku pistän sen päälle ♥ täs saattaa mennä hetki ennenku mun tunteet hiipuu sitä kohti joten odottele rauhasa :)