11.12.2011

 Heippa!  Haluisin hirrveesti lukijoita lisää, en siks että voisin leijuu tuol et "mä kirjotan blogii ja mul on niin ja niin monta lukijaa", vaan siks että olis nii ihanaa kirjottaa monille ja tietää et oikeesti joku haluu lukee tätä mun elämääni! Ja otan aina postausehdotuksii vastaan, it would be honor.
Kuvat painottuu viikonlopulle: oltiin tyttöjen kans hätiläs viettää pikkujouluja Meil oli aivan sairaan hauskaa ja tuli otettuu paaaljon kuvia (joista murto-osa julkasukelposia), meikkailtiin ja laitettii hiuksii, juteltii ainaki puolet ajasta ja mässäiltii. Vaihdettii myös lahjat ja mä sain Nooralta aivan ihanat korvikset!

Hieman myös kuvia viikolta: olin ensinnäkin Sinfonia Lahden konsertissa jossun ja joonaksen kanssa + perjantaina ja lauantaina oli kuorojen joulukonsertit. Wou, täytyy taas sanoo. Se vaan kuuluu tähän jouluun!

 Moona meikkas mut!


AA ja kävin kampaajallaki tossa torstaina, väri oli jo aika haalistunu nii tuli tummaa taas:)

Hyvää viikon alkuu brandons!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana blogi. alon vähän aikaa sit justiinsa lukemaan ja rakastuin. ainut miinus on että ulkoasu on tylsähkö.

Titta kirjoitti...

Anonyymi: Thaanks! Jep, ulkoasu tulee muuttumaan, odotan vaa sellast hetkee millon on oikee kunnolla aikaa säätää asetuksia ja tutkii tätä bloggerii, en oikee osaa vielä käyttää tätä:D