16.12.2011

Oh happy day

Muistettii koulus et pidettii pienin aina noin hiuksia!
 Piparkakkutalon koristeet
 Joulukonserttifiilistelyy, päällä meijän karsee kuoropuku

Mun otos moonasta joskus pari viikkoo sitten?

Morjeeens! Mä oon aina niin innoissani ku tuun koneelle tekee postausta. Mut sit se jämähtää siihen, ku ideat on vähissä ja ulkoasu tökkii. En osaa vieläkään käyttää tätä. Itseasias harkitsin jo tän blogin lopettamista vaikka se ei oo vielä ees lähteny käyntiin. Toivoisin et sielt päi ruutuu tulis jotai ideaa ja vinkkii mistä voisin postailla. Mikä teitä kiinnostaa? Mitä te haluutte kuulla ja lukee?

Muttajoo! Koulust ei paljoo sanottavaa ku siel ei paljoo enää tehdä mitää:( Ens viikolla kattellaa vaa leffoja: ruotsin tunnilla Miehet jotka vihaavat naisia, ja äikän tunnilla Mr. Beanin katastrofielokuva:) Fun fun fun! Tänää mun olis pitäny mennä pikkujouluihin tyttöjen kaa (kyllä, taas, mut eri porukalla) mut ne peruuntu:( Huomenna lähen isän kans ideaparkkiin shoppailee mulle vähä joululahjoja (kosmetiikkaa) ja sit pari tuttuu tulee tänne brunssille. Life is brilliant!! :)

NII ja oon aivan sairaan onnellinen uusista lukijoista! Ette tiiäkkää mite ihanaa tietää et joku oikeesti lukee tätä. Ootte kivoii<3

Ei kommentteja: